Rysteboller

Kan mægtig godt lide at bage – men det må ikke tage for lang tid at bage – for tid er jo ikke det man har mest af som børnefamilie.

Derfor bager jeg ofte rysteboller – det er meget simpelt

1 pk gær

600 ml lunken vand

1 spsk salt

1 spsk sukker, honning, sirup eller hvad du nu har

1 spsk fedstof ( olie, margerine eller andet)

ca 1 kg. mel  – bruger gerne lidt forskelligt mel alt efter hvad der er i skabet.

Nogle gange kommer der kerne i og nogle dage grøntsager.

Ryster det hele sammen i en tupperware skål med piftelåg. Hæver til låget popper, lægger bollerne på pladen med en ske og bager dem ved 200 grader i 15 minutter.

IMAG0587IMAG0588IMAG0589

Og nu skal jeg smage

Om Anette

32 årig studerende, mor til Elina og vibe med Journalisten. Bosiddende lidt uden for Århus. og gifte med Journalisten Jacob Jeg elsker at være kreativ, kan ikke lade være.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *